AS: Tässä on Real Madridin ykkösvaihtoehto keskikentän uudeksi vahvistukseksi – eivät suostu maksamaan yli 100 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

AS:n mukaan Real Madridilla on selvä ykkösvaihtoehto uudeksi keskikentän vahvistuksekseen.

Lehti kertoo seuran haluavan Fabiánin Napolista keskikentälleen ja aikoo tehdä italialaisseuralle tarjouksen. Napoli haluaisi Fabiánista alustavasti ainakin 100 miljoonaa euroa, mutta Real Madrid ei ole suostuvainen maksamaan kyseistä summaa.

Real Madrid tiedostaa, ettei Napoli myy ehdotonta avainpelaajaansa halvemmalla, vaikka koronaviruspandemia aiheuttaakin taloudellisia ongelmia ja siirtomarkkinoilla liikkuu siten aiempaa vähemmän rahaa.

Espanjan A-maajoukkuepelaajan sopimus Napolin kanssa päättyy kesällä 2023, eikä siinä ole ulosostopykälää. Napoli yrittää tehdä Fabiánin kanssa jatkosopimuksen, mutta tähän mennessä keskikenttäpelaaja ei ole vastannut saamiinsa jatkosopimustarjouksiin.

AS:n mukaan Napoli ja Fabián keskustelevat jatkosopimuksesta kauden jälkeen. Fabián suostuu allekirjoittamaan jatkosopimuksen ainoastaan siinä tapauksessa, että siihen lisätään sellainen ulosostopykälä, jonka Real Madrid olisi valmis tarpeen tullen maksamaan.

Myös Barcelona on kiinnostunut Fabiánista, mutta tällä hetkellä Real Madrid on pelaajan todennäköisin uusi osoite.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.