Kicker: Barcelona haluaa lainata Saksan maajoukkuepuolustajan

© Kuva: Getty Images

Barcelonassa ovat käyneet ovet todella tiuhaan viime päivinä. Kamansa pukukopista ovat keränneet tai keräävät muun muassa Arturo VidalNelson Semedo ja Luis Suárez, sekä muutama junioripelaaja päälle. Kenties tulopuolellakin on vielä ainakin yksi pelaaja, sillä saksalaislehti Kicker kertoo Barcelonan haluavan lainata Saksan maajoukkuetoppari Antonio Rüdigerin välittömästi.

27-vuotias Rüdiger on pudonnut nykyisen seuransa Chelsean topparihierarkiassa sijoille 4-5, ja on herättänyt kiinnostusta Euroopan suurseuroissa. Kickerin mukaan Rüdigeriä tavoittelee Barcelonan lisäksi myös tämän entinen seura AS Roma. Telegraph puolestaan mainitsee mahdollisina osoitteina PSG:n ja Napolin.

Saksalaislehti kertoo, että molemmat kiinnostuneet seurat haluaisivat Rüdigerin lainasopimuksella. Keskuspuolustajan sopimus Chelsean kanssa ulottuu kesään 2022.

Rüdiger ei ole mahtunut Chelsean pelaavaan kokoonpanoon alkukauden kahdessa valioliigaottelussa eikä hän ollut lainkaan kokoonpanossa, kun Chelsea rökitti keskiviikkona Barnsleyn Liigacupissa maalein 6-0.

Antonio Rüdiger oli vielä viime kaudella Chelsean ehdottomia luottopelaajia, mutta nyt hänen edellään nokkimisjärjestyksessä on 3-4 muuta keskuspuolustajaa. Chelsean valmentaja Frank Lampard näyttää luottavan enemmän tanskalaiseen Andreas Christenseniin, PSG:stä saapuneeseen Thiago SilvaanKurt Zoumaan sekä nuoreen Fikayo Tomoriin.

Kickerin tietojen mukaan Chelsea halusi vielä muutama viikko sitten jatkaa Rüdigerin sopimusta, mutta nyt näyttää siltä, ettei valmentaja näekään hänelle samaa käyttöä kuin ennen. Rüdiger puolestaan janoaa peliaikaa, myös kesän 2021 EM-turnausta silmällä pitäen.

– Aion väistää tuon kysymyksen. Se jää nähtäväksi, Lampard kuittasi Telegraphin mukaan kyselyt Rüdigerin mahdollisesta siirrosta.

Chelsea maksoi Rüdigeristä AS Romalle 35 miljoonaa euroa kesällä 2017. Se tekee hänestä Chelsean seurahistorian kalleimman keskuspuolustajan. Berliiniläissyntyinen, 190-senttinen Rüdiger on pelannut Saksan A-maajoukkueessa 31 ottelua.

Siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina 5. lokakuuta.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.