Real Madridin huippulupaus Rodrygo Goes myöntää saaneensa kylmiä väreitä, kun hän tapasi päävalmentajansa Zinédine Zidanen ensimmästä kertaa.

Brasilialaishyökkääjä Rodrygo, 18, siirtyi Madridiin kesällä kotimaansa pääsarjaseurasta Santosista. Hän on hakenut vauhtia myös reserveistä, mutta brassinuorukainen on lyönyt ensimmäisissä edustusjoukkueen peleissään mainiot näytöt pöytään.

Rodrygo on pelannut Madridin ykkösmiehistön kanssa neljä ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia. Lokakuussa hän debytoi jo Mestarien liigassa, kun hän pääsi avaukseen otteluun Galatasarayta vastaan. Hiljattain Rodrygo sai ensimmäisen kutsunsa Brasilian A-maajoukkueeseen.

Ranskalaislegenda Zidanen tapaaminen oli iso hetki teinitähdelle.

– Tapasin hänet kesän harjoituskaudella. Tulin pukukoppiin ja hän oli siellä, kertoi Rodrygo Esporte Interativon haastattelussa.

– Tapasin pelaajat, jotka olin nähnyt jo edeltävänä kautena. Ihoni meni kananlihalle, kun Zidane tuli tervehtimään minua ja sanoi nimeni. Minun oli mietittävä ryhtiäni, naureskeli Rodrygo.

Brassinuorukaisen mukaan Zidane on tukenut ja auttanut häntä alusta asti.

– Zidane antaa minulle paljon neuvoja. Muistan, että hän tuli aina puhumaan minulle, kun olin loukkaantuneena pari kuukautta. Hän sanoi, että minun on pysyttävä rauhallisena.

– Hän auttaa ja kehittää minua joka päivä. Hän antaa minulle itseluottamusta.