Real Madrid nousi La Ligan sarjakärkeen kaadettuaan keskiviikkona Osasunan maalein 2-0. Vasta 18-vuotias Rodrygo iski debyytissään Real Madridin toisen osuman heti vaihdosta sisään tultuaan.

Realin nuoret brassit olivat isossa roolissa. Avausmaalin iski 19-vuotias Vinícius, joka sai ennen osumaansa kuulla fanien vihellyksiä.

– Madrid on sellainen. Olen ollut täällä vasta vähän aikaa, mutta alan jo oppimaan sen, että meidän pitää aina voittaa täällä (Santiago Bernabéulla).

– Emme voi kuunnella liikaa ihmisiä, meidän täytyy tehdä töitä. Madridia aina kritisoidaan, mutta olemme rauhallisia ja kaikki on hyvin, Rodrygo kommentoi Marcalle.

Rodrygo tuli kentälle Viniciuksen tilalle 71. minuutilla. Nuorukainen ei odotellut, vaan iski heti seuraavalla minuutilla pallon upealla sijoituksella oikeaan yläkulmaan. Paljon paremmin ei olisi Real Madrid -ura voinut alkaa.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on saanut alkukaudesta kritiikkiä, ja hänelle on huudeltu jopa potkuja. Osasuna-voitto ja nousu sarjakärkeen toivat varmasti ainakin hetkellisesti työrauhaa.

– Uskon, että hän (Zidane) on todella tyytyväinen. Hän tietää, että voi luottaa kaikkiin pelaajiinsa koko kauden ajan. Aiomme taistella pokaaleista. Se on meidän tavoitteemme. Meidän pitää aina pelata mestaruuksista, Rodrygo sanoi.