Miten Real Madridin lainapuolustajan käy? – ”Ei se voinut olla viimeinen otteluni Sevillassa”

© Kuva: Getty Images

Sergio Reguilón pelaa kuluvan kauden lainalla Sevillassa Real Madridista.

23-vuotias laitapuolustaja on kuulunut Sevillassa Julen Lopeteguin ehdottomiin avainpelaajiin. Reguilón on saanut peliaikaa etenkin La Ligassa, ja levännyt niin Eurooppa-liigassa kuin Copassakin.

Vielä ei ole tiedossa, milloin kausi saadaan jatkumaan koronaviruksen aiheuttaman tauon vuoksi. Reguilón toivoo hartaasti, että kausi saadaan ylipäätään jatkumaan, vaikka se loppuisikin vasta elokuun lopussa.

– Minä haluan, että kausi pelataan loppuun joka tapauksessa. Päättyi se sitten heinäkuun lopussa tai elokuun lopussa. Sevilla on nykyinen seurani ja tämä on ideani, Reguilón totesi Diario de Sevillan haastattelussa.

Reguilón toivoo samalla, ettei 7. maaliskuuta pelattu ottelu Atléticoa vastaan jäänyt hänen viimeiseksi Sevillan paidassa.

– En voisi uskoa sitä todeksi, jos oikeasti viimeinen otteluni Sevillassa olisi ollut se Metropolitanolla pelattu ottelu. Ei viimeinen otteluni voinut päättyä tasapeliin.

Reguilónin kommenteista voi päätellä, että paluu Real Madridiin olisi kuitenkin mieluinen asia. Marcan mukaan Sevilla haluaa pitää Reguilónin. Kaikki riippuu siitä, mihin päätökseen Marcelo päätyy. Jos Marcelo poistuu, jäänee Reguilón ensi kaudeksi Real Madridiin. Muussa tapauksessa espanjalaispuolustaja saattaa jäädä Sevillaan.

– Olen hyvin onnellinen Sevillassa, kuten olisin Madridissakin. Olen Madridista kotoisin ja elämäni on siellä. Ja luonnollisesti haluaisin menestyä siellä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.