Real Sociedad ja Manchester United iskivät torstai-iltana yhteen Torinossa Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussa.

Manchester United voitti ottelun 4-0, ja siten käytännössä ratkaisi neljännesvälieräpaikan kohtalon.

Ottelu pelattiin San Sebastiánin sijaan Torinossa, sillä Espanjan hallituksen asettamien koronarajoitusten vuoksi Manchester United ei kyennyt matkustamaan Espanjaan. Otteluparin toinen osaottelu pelataan Old Traffordilla.

Manchester United iski ottelun voittomaalin 27. minuutilla. Real Sociedadin puolustus sekoili pahemman kerran, kun kaksi puolustajaa ja maalivahti Álex Remiro menivät samaan palloon, ja lopulta peliväline päätyi Bruno Fernandesille, joka siirsi pallon tyhjään maaliin.

57. minuutilla Fernandes osui toistamiseen. Robin Le Normandin katkoyritys epäonnistui ja tällä kertaa Fernandesin boksin sisältä lähtenyt laukaus ohitti Remiron. Maali tarkistettiin VAR:lta mahdollisen paitsion vuoksi, mutta paitsiota ei ollut ja osuma hyväksyttiin.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Marcus Rashford pääsi puolittaiseen läpiajoon ja sijoitti pallon takakulmaan. 3-0.

Lisäajalla Daniel James viimeisteli ottelun viimeisen täysosuman.