El Clásicon alla toinenkin taisto – Barcelona ja Real Madrid samojen vapaiden agenttien perässä

© Kuva: Getty Images

La Liga -kauden ensimmäisestä El Clásicosta (24.10.) on odotettavissa hieno tapahtuma, sillä ottelu pelataan pitkältä tuntuneen pandemiatauon jälkeen jälleen mahdollisesti täyden katsomon edessä. Barcelona ja Real Madrid kilvoittelevat kuitenkin samaan aikaan myös kulissien takana, sillä AS:n mukaan molemmat jättiläiset ovat kiinnostuneita kahdesta samasta pelaajasta, jotka ovat vieläpä ensi kesänä vapaita agentteja.

Koronakriisin koettelemat suurseurat ovat tarkkailleet viime vuosina erityisellä mielenkiinnolla siirtokorvauksetta saatavia pelaajia. Real Madrid onnistuikin nappaamaan ilmaiseksi David Alaban ja Barcelona Memphis DepaynEric Garcían ja Sergio Agüeron.

Barca ja Real Madrid ovat edelleen silmät tarkkoina markkinoiden parhaiden vapaiden agenttien suhteen, ja nyt kiikariin ovat sattuneet samat kaksi pelaajaa. Kyseiset pelaajat ovat Chelsean saksalaistoppari Antonio Rüdiger ja AC Milanin keskikenttäpelaaja Franck Kessié.

24-vuotiaan Kessién suhteen vakavasti otettavaa kilpailua tulee tosin Espanjan ulkopuoleltakin, sillä La Gazzetta dello Sportin mukaan myös PSG haluaa norsunluurannikkolaisen. AS:n mukaan kuitenkin myös Real Madrid pystyy tarjoamaan Kessiélle rahakasta sopimusta. Kessié kieltäytyi aiemmin AC Milanin 6,5 miljoonan euron arvoisesta jatkosopimustarjouksesta, ja Real Madrid näkee hänessä luontaisen back-upin Casemirolle.

Rüdigerille Real Madrid on valmis tarjoamaan samankaltaista sopimusta kuin viime keväänä David Alaballe: vähintään kolmen vuoden sopimusta noin 12 miljoonan euron nettovuosipalkalla. Alabasta ja Rüdigeristä kaavailtaisiin Real Madridin ihanteellista ykköstoppariparia, ja näin he olisivat myös palkkahierarkiassa samalla viivalla.

Chelsea haluaa Rüdigeristä pitää kiinni, mutta saksalainen vaikuttaa pitävän tiukasti kiinni päätöksestään olla allekirjoittamatta jatkosopimusta ja aloittaa vuodenvaihteessa tarjouskilpailun.

Uudistuvalle Barcelonallekin varmasti sekä Rüdiger että Kessié ovat kiinnostavia pelaajia. Lähtökohtaisesti on kuitenkin syytä olettaa, että jos taisto menee huutokaupaksi pelaajien palkoista, ei katalaaniseura ole vahvoilla.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.