Fernando Hierro toivoo Sergio Ramosin päättävän uransa Realissa – ”Hän on seurahistorian paras toppari”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin puolustajalegenda Fernando Hierro toivoo Sergio Ramosin jatkavan madridilaisseurassa myös kuluvan kauden jälkeen.

34-vuotiaan Ramosin, joka on pelannut yhtäjaksoisesti Real Madridissa kaudesta 2005-06 lähtien, nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä osapuolet ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta.

Real Madridia 14 vuoden ajan edustanut Hierro kuitenkin toivoo yhteisymmärryksen löytyvän, jotta espanjalaispuolustaja voisi päättää pelaajauransa madridilaisseurassa. Hierro jakoi myös vuolaat kehut Ramosille kutsuen häntä ”seurahistorian parhaaksi keskuspuolustajaksi”.

– Sergio on legenda Real Madridissa. Toivottavasti hän päättää pelaajauransa tässä seurassa. Mielestäni hänen kaltaisensa pelaajan tulisi päättää uransa suuressa seurassa, Hierro sanoi El Confidencialille.

– Urheilullisesti hänellä on ominaisuuksia, joita minulla ei ollut. Minun mielestäni hän on Real Madridin seurahistorian paras keskuspuolustaja.

Ramosin sopimustilanne on herättänyt mielenkiintoa monissa Euroopan suurseuroissa. Huhujen mukaan ainakin Manchester United ja PSG seuraavat tiiviisti tilannetta ja ovat kärkkäinä paikalla, mikäli Ramos on kesällä saatavilla ilmaiseksi.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille