Katso Real Madridin kokoonpano tärkeään Mestarien liiga -otteluun – Sergio Ramos tärkein poissaolija

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on noussut kahden peräkkäisen voiton turvin jo oman Mestarien liigan lohkonsa kakkoseksi vaikean alun jälkeen, ja on kiinni paikassa pudotuspeleihin. Huomenna tiistaina sillä on kuitenkin edessään seuraava tärkeä ottelu, kun se kohtaa vieraskentällä ukrainalaisen Shakhtar Donetskin.

Shakhtar voitti lokakuussa Madridissa pelatun avauskierroksen pelin, ja nousisi voitolla taas kiinni jatkopaikan syrjään. Viimeisistä kolmesta pelistään Shakhtar on saanut kuitenkin vain yhden pisteen tekemättä näissä otteluissa maaliakaan.

Päävalmentaja Zinédine Zidane on nimennyt 21 pelaajaa joukkueen matkalle Ukrainaan. Kaikkein merkittävin huomio listalla on, että joukkueen ykköshyökkääjä Karim Benzema on toipunut lihasvammastaan ja on taas Real Madridin käytettävissä. Benzeman paluu on tärkeä siksikin, että Shakhtar-pelin jälkeen edessä ovat tärkeät ja vaikeat La Liga -ottelut Sevillaa ja Atlético Madridia vastaan.

Poissaolijoita Real Madridilla on Benzeman paluusta huolimatta edelleen paljon. Tärkein heistä on kapteeni Sergio Ramos, joka ei Ukrainaan muun joukkueen mukana matkusta. Näillä näkymin Ramos on kuitenkin käytettävissä lauantain vierasottelussa Sevillaa vastaan, vanhalla kotistadionillaan Pizjuánilla.

Ramosin ohella poissa on myös Eden Hazard, jonka tuoreen vamman laatu ja vakavuus ovat yhä epäselviä. Hazardin jalka magneettikuvataan maanantaina, mutta Kiovaan hän ei kuitenkaan missään tapauksessa matkustanut.

Sivussa ovat niin ikään Dani Carvajal (lihasvamma), Fede Valverde (reisirevähdys), Álvaro Odriozola (lihasvamma) sekä Luka Jovic (koronavirus). Poissaolojen vuoksi Zidane on nostanut reservijoukkueesta mukaan 20-vuotiaan topparin Víctor Chustin sekä 19-vuotiaan laitahyökkääjän Sergio Arribasin.

Ottelu Shakhtar Donetsk-Real Madrid alkaa tiistaina kello 19.55 Suomen aikaa ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.