Seuran ex-hyökkääjän tyly tuomio: ”Real Madrid on kaukana parhaastaan”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kasvatti jälleen keskiviikkona pistesaldoaan kolmella pisteellä, mutta kotivoitto Real Valladolidista irtosi vain nihkeästi maalein 1-0. Niukoista voitoista alkaa olla tullut jo tapa, sillä Real Madrid on voittanut vain seitsemän viimeisistä 26 La Liga -ottelustaan yli yhden maalin erolla.

Kun Real Madrid voitti koronatauon jälkeen kymmenen ottelua putkeen, tuli näistä kuusi yhden maalin erolla – ja kesä-heinäkuussa kolme peräkkäin maalein 1-0. Voittoja ropisee, maaleja ei.

Real Madridissa vuosina 1996-1999 pelannut Predrag Mijatovic ei ole alkuunkaan tyytyväinen Los Blancosin nykyvireeseen. 51-vuotias montenegrolainen antoi palaa Cadena SER:in Carrusel Deportivon haastattelussa.

– Emme voi olla tyytyväisiä, sillä minusta Real Madrid on todella kaukana parhaastaan. Kausi on kuitenkin vasta alussa. Annan sen anteeksi lyhyen harjoituskauden vuoksi, Mijatovic kommentoi.

Seuran ex-hyökkääjä kritisoi etenkin Eden Hazardia, joka ei ole päässyt seurassa täyteen vauhtiin – osin toistuvista loukkaantumisistakin johtuen.

– Tästä tulee Hazardille todella tärkeä kausi. Hänen täytyy tiedostaa se. Madrid on suurseura, jolla ei ole aikaa odotella kenenkään kohdalla, ei edes Hazardin. Hänen täytyy antaa itsensä toipua kunnolla ja kiirehtimättä.

Real Madridilta olisi saattanut jäädä keskiviikkona voitto saamatta, ellei Thibaut Courtois olisi tehnyt paria huipputorjuntaa. Mijatovic kiitteli lisäksi myös maalintekijä Viniciuksen panosta.

– Courtois’lla oli pieni kriisi, kun hän saapui Real Madridiin, mutta nyt hän on käytännössä joukkueen paras pelaaja. Real Madrid pelastui tänään mahtavan maalivahtinsa ansiosta.

– Minun mielestäni Viniciuksen pitäisi olla Real Madridin aloituskokoonpanossa. Zidane on näyttänyt tietävänsä, mitä tekee, ja hänen täytyy luottaa Viniciukseen. Hän ansaitsee avauksen paikan, Mijatovic julisti.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.