Real Madrid yllättävissä vaikeuksissa – Vinícius ratkaisi nihkeän voiton valkopaidoille

© Kuva: Getty Images

Real Madrid voitti keskiviikkona Real Valladolidin kotikentällään 1-0 La Ligassa.

Valladolid pääsi hyökkäämään avauspuolikkaalla vain harvoin, sillä peliväline oli valtaosan ajasta Madridin hallussa, mutta kotijoukkueen pallonhallinta oli pitkälti tehotonta.

Madridin parhaat paikat tulivat Luka Jovićille, joka laukoi parikin kertaa niukasti ohi. Jovićin hyökkäyspään partnerilla Karim Benzemalla oli pienoisia vaikeuksia päästä peliin mukaan.

Tauolle mentäessä Madridille oli merkitty viisi maalintekoyritystä ja Valladolidille neljä.

Kotijoukkue oli siirtyä johtoon heti toisen jakson alussa, mutta Valladolidin maalivahti Roberto heittäytyi hienosti Jovićin puskun tielle ja Casemiro pamautti irtopallosta ylärimaan.

Hetkeä myöhemmin myös Thibaut Courtois sai venyä toisessa päädyssä komeaan torjuntaan, kun Shon Weissman tykitti pallon kohti alakulmaa.

Ottelua oli takana reilu tunti, kun Madrid siirtyi johtoon. Isännät hukkasivat pallon parikin kertaa hyökkäyksen aikana, mutta kuula tuli vielä onnekkaasti Viníciusille, jonka piti enää ujuttaa pallo lähietäisyydeltä Roberton ohi. 1-0.

Toisella jaksolla Valladolid pääsi yrittämään maalintekoa muutamaankin otteeseen, mutta Courtois hoiti hommansa tolppien välissä satavarmasti.

Vartti ennen päätösvihellystä Madrid sai loistavan sauman tuplata johtonsa, kun se pääsi hyökkäämään kahdella yhtä vastaan. Benzeman syöttö Viníciusille oli kuitenkin heikko ja Valladolidin Raúl Carnero liukui väliin.

Viitisen minuuttia myöhemmin Madridille suorastaan tarjottiin toista maalia. Roberto heitti pallon huolimattomasti joukkuekaverilleen ja Madridin Luka Modrić nappasi pelivälineen itselleen. Kroatialainen haki nopeaa ratkaisua etukulmaan, mutta pallo kimposi tolpasta takaisin peliin.

Vinícius pääsi vielä ottelun viimeisillä sekunteilla läpiajoon, mutta hänen laukauksensa jäi ponnettomaksi ja leijaili suoraan Roberton syliin.

Real Madrid on kerännyt kolmesta pelistä seitsemän pistettä ja ottelun enemmän pelanneella Real Valladolidilla pisteitä on kaksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.