AS: Koronakriisi ei kaada Real Madridin siirtosuunnitelmia – vain lykkää niitä

© Kuva: Getty Images

Real Madrid onnistui erinomaisesti koronatauon jälkeen ja valloitti La Ligan mestaruuden. Uuteen kauteen valmistautuessa se ei suunnittele suuria muutoksia joukkueeseensa, sillä koronaviruspandemialla on ankarat vaikutuksensa myös Real Madridin taloustilanteeseen.

AS kirjoittaa kuitenkin, että pitkään huhutut Real Madridin siirtosuunnitelmat ovat voimassa edelleen. Niiden toteuttamista vain lykätään tältä kesältä tuleville kesille.

Lähtökohtaisesti Real Madrid ei AS:n mukaan tee tänä kesänä yhtään uutta hankintaa. Aiemmin lainalle lähetetyistä pelaajista maalivahti Andriy Lunin liittynee Real Madridin edustusjoukkueeseen ensi kaudella, mutta esimerkiksi Martin Ødegaardille ja Dani Ceballosille tuskin löytyy joukkueesta paikkaa. Tulevina vuosina aiotaan kuitenkin käydä todella isojen kalojen kimppuun.

Real Madridin pääkohteena AS mainitsee edelleen PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappén. Ranskalaisen sopimus PSG:n kanssa ulottuu vuoteen 2022, joten Madridissa uskotaan, että hän voi olla saatavilla tyydyttävään hintaan vuonna 2021.

Mbappé on kieltäytynyt toistaiseksi jo kolmesta PSG:n jatkosopimustarjouksesta, joten kaikki etenee Real Madridin toiveiden mukaisesti.

Real Madridiin on huhuttu tänä kesänä usein myös 17-vuotiasta Eduardo Camavingaa. Rennesin nuori keskikenttäpelaaja teki Ligue 1:ssa nopean läpimurtonsa, ja herätti suurseurojen mielenkiinnon. Rennes pyytää Camavingasta nyt vähintään 80 miljoonaa euroa, ja siksi Real Madrid ei aio tavoitella häntä vielä tänä kesänä.

Camavingan tilanne on kuitenkin kaikkea muuta kuin selvä. Myös PSG ja Bayern München ovat tehneet hänelle tarjouksia, joita pelaaja nyt pohtii. Myös Rennes on tarjonnut timantilleen jatkopahvia. Aika näyttää, nukkuiko Real Madrid onnensa ohi.

Ainoa pelaaja, jonka AS mainitsee mahdollisena hankintana jo tälle kesälle, on AS Monacon toppari Benoît Badiashile. Monaco pyytää 19-vuotiaasta Ranskan poikamaajoukkuepelaajsta 30 miljoonan euron siirtokorvausta. 192-senttisestä puolustajasta on kiinnostunut myös Valencia. Badiashilen hintapyyntö on huomattavasti Camavingaa maltillisempi, joten hankinta jo ensi kaudeksi on mahdollinen, jos Real Madrid onnistuu myymään jonkun pelaajansa. Keskuspuolustukseen kaivataan uutta verta.

Isoista nimeistä Real Madrid on edelleen kiinnostunut Borussia Dortmundin norjalaissensaatio Erling Braut Hålandista. Hålandin hankinta lienee ajankohtainen kuitenkin vasta vuonna 2022, joten hänen kohdallaan puhutaan pitkän tähtäimen suunnitelmasta. Juuri kesällä 2022 umpeutuu Karim Benzeman nykyinen sopimus.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.