Real Madridin voittoputki sai jatkoa – Granada laittoi sarjakärjen ahtaalle

© Kuva: Getty Images

Real Madrid jatkoi voittoputkeaan Granadan kustannuksella. Ferland Mendyn ja Karim Benzeman maalit riittivät viemään Realin 2-1 voittoon, vaikka Los Blancos olikin toisella puoliskolla ajoittain hätää kärsimässä.

Mendy vei vierailijat 1-0 johtoon pelin 10. minuutilla. Hän haastoi röyhkeästi Granada-puolustuksen välistä, ja pääsi muutamalla terävällä askeleella irti Victor Díazin vartioinnista. Mendy ajautui pieneen kulmaan, mutta kova veto yllätti täysin maalilla torjuneen Rui Silvan etukulmasta.

Real tuplasi johtonsa Benzeman osumalla. Benzema pääsi etenemään vapaasti boksin reunalta, ja edessä jälleen puolustanut Díaz seurasi ranskalaisen tekemistä aitiopaikalta metrin päästä tekemättä elettäkään riistääkseen palloa. Benzema kiitti ylimääräisestä tilasta ja ajasta, ja viimeisteli varmasti takakulmaan.

Kotijoukkueen paras maalipaikka nähtiin 36. minuutilla. 40 metristä lähtenyt keskitys Realin maalille löysi Domingos Duarten boksin reunalta. Portugalilaisen pusku kuitenkin lähti liian kaukaa ja kohdistui liian keskelle, ja Thibaut Courtois’lla oli helppo työ poimia pallo haltuunsa.

Real kävi vielä ennen taukovihellystä lähellä kolmatta osumaa. Luka Modrić löysi upealla läpisyötöllä kahden Granada-puolustajan välistä Benzeman, joka oli jäänyt täysin vapaaksi boksiin. Benzema latasi pienestä kulmasta, mutta tällä kertaa Silva oli tilanteen tasalla ja sai torjuttua laukauksen ohi Granada-maalin.

Granada pääsi maalin päähän, kun vain viisi minuuttia oli pelattu toista puoliaikaa. Casemirolta vietiin pallo keskiympyrästä kuin tikkari lapselta, ja Yangel Herrera vapautti millintarkalla syötöllä Darwin Machisin nokikkain Courtois’n kanssa. Courtois avasi torjunta-asentonsa liian aikaisin, ja Machis sijoitti pallon belgialaisvahdin puikoista Real-verkon perukoille.

Granada jopa hienoisesti hallitsi toisen puoliajan tapahtumia. Real selvästi nosti jalkaa kaasulta, ja tyytyi varmistelemaan johtoasemaansa. 85. minuutilla Granada pääsi lähelle tasoitusta, kun matala keskitys päätyi Ramon Azeezin jalkoihin boksin taka-alueelle. Sergio Ramos ehti kuitenkin viime hetkellä pelastamaan Realin takaiskulta maaliviivan putsauksellaan.

Realin toinen puoliaika oli jopa yllättävän aneemista esitystä, eikä joukkueella näyttänyt olevan mitään halua kasvattaa kaulaansa. Pieniä välähdyksiä kentälle toi sisään vaihdettu Rodrygo, joka laittoi ajoittain Granada-puolustuksen vaikeuksiin.

Viime hetket Real keskittyi pelaamaan aikaa kulmalipulla, ja lopulta tuomari vihelsi lopputulokseksi 2-1. Näin ollen Real kasvattaa jälleen sarjajohtonsa Barcelonaan nähden neljään pisteeseen. Mestaruus on katkolla ensi torstaina: mikäli Real voittaa kotonaan Villarealin, Barcelona ei voi enää viimeisellä kierroksella saavuttaa pääkaupungin seuraa. Barcelonan on samana iltana myös pakkovoiton edessä Osasunaa vastaan Camp Noulla.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.