Real Madridilla on suunnitelma kolmen ison pelaajahankinnan tekemiseksi.

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo, että Real havittelee riveihinsä kolmea ranskalaista: Paul Pogbaa, Eduardo Camavingaa ja Kylian Mbappéa.

Lehden tietojen mukaan Real pyrkii nappaamaan Pogban ja Camavingan tänä kesänä ja Mbappén vuoden kuluttua.

Pogban Real yritti hankkia jo vuosi sitten, mutta operaatio osoittautui mahdottomaksi. Nyt tilanne voi hyvinkin olla toinen, sillä 27-vuotiaan Pogban sopimus päättyy kesällä 2021, minkä lisäksi Manchester United kaipaa rahaa omiin isoihin hankintoihinsa.

Pogban lisäksi Real haluaa Camavingan nyt ennen kuin muut suurseurat kiinnostuvat planeetan kenties arvokkaimmasta 17-vuotiaasta. Stade Rennes on L’Equipen mukaan kehottanut voimakkaasti Camavingaa jäämään vielä yhdeksi kaudeksi, mutta on epävarmaa, voiko ranskalaisseura vastustaa houkutusta, jos Real lyö pöytään 60 tai 70 miljoonaa euroa.

Puolustavana keskikenttäpelaajana operoiva Camavinga on nuoresta iästään huolimatta pelannut Rennes’n edustusjoukkueessa jo 43 ottelua.

[readmore from=Siirtouutiset]

Kolmas – ja se kaikkein kallein – on 21-vuotias Mbappé. PSG-hyökkääjän siirtomarkkina-arvo on Transfermarktin mukaan 180 miljoonaa euroa. Hän on listauksen ylivoimainen ykkönen koko futismaailmassa.

Realin kassa on rajallinen, vaikkakin se pyrkii saamaan varoja käyttöön Gareth Balen, James Rodríguezin ja kumppanien myynneistä. Mbappé-operaatio olisi kuitenkin niin kallis, että siihen Real aikoo ranskalaislehden mukaan lähteä vasta vuoden kuluttua.

Mbappén sopimus umpeutuu kesällä 2022, joten jos hän ei allekirjoita jatkoa, vuoden kuluttua Realin ja Mbappén valtit olisivat aivan eri tasoa kuin nyt.