Real Madrid tiedotti maanantaina, että sekä Karim Benzema että Gareth Bale joutuvat yllättäen jäämään sivuun keskiviikkona alkavasta Espanjan Supercupista. Neljän joukkueen ja kolmen ottelun miniturnaus pelataan Saudi-Arabiassa. Real kohtaa keskiviikon välierässä Valencian.

Vaikka pelissä onkin kauden ensimmäinen pokaali, eivät Bale ja Benzema edes matkusta joukkueen mukana Arabian niemimaalle, vaan jäävät Madridiin lepäämään. Näin hyökkäyksessä auennee tilaisuus Viniciukselle, Rodrygolle tai Luka Jovicille.

Benzeman tapauksessa kyse on vasemman jalan takareiden lihasvammasta, joka syntyi harjoituksissa. Tuttuun tapaan Real Madrid ei kuitenkaan esitä arviota Benzeman poissaolon pituudesta. Toistaiseksi Benzema on ollut sivussa vain yhdestä ottelusta tällä kaudella.

[readmore from=Real-Madrid]

Bale ei ole tällä kertaa loukkaantunut, vaan poisjäänti johtuu sairastumisesta. Walesilainen kärsii ylähengitysteiden tulehduksesta, eikä siten ole tällä viikolla pelikunnossa.

Balen kohdalla voidaan kuitenkin pitää yllättävänä sitä, että Real Madrid ylipäätään tämän terveydentilasta tiedottaa, sillä Balella on ollut tiettävästi erityislupa siihen, ettei tämän loukkaantumisista uutisoida virallisia teitä. Vaikka Bale on ollut välilläkin useaan otteeseen loukkaantunut, oli Madrid julkaissut tämän loukkaantumispäivityksen viimeksi tasan vuosi sitten.

Lähde: AS