Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin on tiedetty olleen brassitähti Neymarin suuri ihailija jo pitkään. Neymar kuitenkin siirtyi brasilialaisesta Santosista taannoin Barcelonaan eikä Real Madridiin, eivätkä Pérezin ja Neymarin tiet ole myöhemminkään kohdanneet.

El Desmarque kertoo, että kulisseissa on puuhattu jälleen Neymarin siirtoa Real Madridiin siten, että toiseen suuntaan matkaisi osamaksuna Gareth Bale. Bale on lukeutunut niin ikään Pérezin suosikkeihin, mutta nyt seurapomo alkaa olla valmis walesilaisesta luopumaan.

El Desmarquen mukaan Balen agentti teki Pérezille ehdotuksen laskea Balen palkkaa 17 miljoonasta 15 miljoonaan euroon, ja jatkaa samalla pelaajan sopimusta vuodella vuoteen 2023. Pérez ei kuitenkaan ehdotukselle lämmennyt.

Pérezin ajatuksissa Bale voisi hyvin matkata vaihdossa Pariisiin, jos PSG olisi valmis Neymarin myymään. Balen uskotaan siirtoon olevan valmis, jos hän saisi ranskalaisseurassa saman palkan kuin Madridissakin.

[readmore from=Neymar]

Matkassa on kuitenkin yllättävä mutka. Realin päävalmentaja Zinedine Zidane ei nimittäin halua kuullakaan Neymarin mahdollisesta hankinnasta, eikä ole siirrolle alkuunkaan myötämielinen.

Zidane pelkää, että Neymarilla voisi olla haitallinen vaikutus joukkueeseen, sillä brasilialaisen tiedetään olevan hyvin taipuvainen juhlimiseen ja yöelämän houkutuksiin. Lisäksi Neymar pelaa vahvasti samoilla sektoreilla Eden Hazardin ja Viniciuksen kanssa, joten varsinaista tarvetta valmentaja ei Neymarille näe.