Gareth Bale johdatti Real Madridin voittoon – viimeinen maali Zinédine Zidanen alaisuudessa?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid voitti viime öisessä ystävyysottelussaan Arsenalin.

Kamppailu päättyi varsinaisen peliajan osalta 2-2-lukemiin, jonka jälkeen Real Madrid nujersi lontoolaiset rangaistuspotkukilpailussa.

Zinédine Zidanen joukkue kärsi melkoisen shokkistartin, kun Nacho Fernandez lähetettiin toisen keltaisen korttinsa myötä suihkuun jo yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Nacho osui kädellään palloon, kun se oli menossa lähietäisyydeltä maaliin.

Tilanteesta seurasi pilkku, jonka Alexandre Lacazette upotti molempien tolppien kautta sisään.

Vain varttia myöhemmin Arsenal jatkoi vahvaa työskentelyään hyökkäyksessä, kun Pierre-Emerick Aubameyang vei punapaidat jo 2-0-johtoon läpiajosta.

Ennen puoliaikaa Arsenalin miesylivoima tuli kuitenkin päätökseen, kun Sokratis Papastathopoulos sai punaisen kortin. Tauolle siirryttiin kuitenkin vielä Arsenalin johdossa.

Toisella jaksolla Real Madrid taisteli tiensä tasoihin, kun siirtohuhuissa pyörinyt Gareth Bale tuikkasi pallon tyhjiin Marco Asension esityön jälkeen. Kaksi minuuttia myöhemmin oli itse Asension vuoro osua.

Real Madrid rakenteleli kauniin hyökkäyksen vasemman laidan kautta, jonka päätteeksi Asensio pommitti pallon verkkoon Marcelon syötöstä. Ottelu oli 59 minuutin pelin jälkeen tasan.

Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty, ja kamppailu eteni suoraan rangaistuspotkukilpailuun.

Gareth Balen pilkku jäi maalivahdin hanskoihin, mutta Nacho Monrealin, Granit Xhakan ja Robbie Burtonin epäonnistuneet pilkut varmistivat Real Madridin voiton.

Real Madrid kohtaa tulevissa ystävyysotteluissaan vielä Atlético Madridin ja Tottenhamin.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.