Julkaisimme maanantain ja tiistain välisenä yönä uutisia Real Madridin seurapomo Florentino Pérezin haastattelusta Onda Ceron El Transistor -ohjelmalle.

Yksi kiinnostavimmista aiheista myöhäishaastattelussa oli Sergio Ramosin tilanne. Real Madrid -kapteenia on viety huhuissa pois Santiago Bernabéulle ja ainakin Kiinasta on tullut hänestä tarjous.

Julkaisimme aiheesta tärkeimmät kommentit välittömästi haastattelun jälkeen (lue TÄSTÄ). Näiden lausuntojen lisäksi Pérez paljasti tapauksesta myös paljon muuta, joka antaa tapauksesta hieman eri kuvan kuin huhuissa on vaikuttanut.

Pérez muun muassa paljasti, että Ramos on tällä hetkellä Real Madridin palkkakuningas. Tämän lisäksi hän puhui joukkueen kapteenista erittäin kauniiseen sävyyn.

– Juuri nyt suurin sopimus Real Madridissa on Sergio Ramosilla. Eniten tienaava pelaaja on Ramos. Aikaisemmin se oli Cristiano, Pérez paljasti.

– Ramos ansaitsee sen ja olen siitä onnellinen. Hän on kapteeni ja suuri pelaaja.

– Hän ei ole pyytänyt kirjeellä ilmaissiirtoa. Olen sanonut hänelle, että Kiina-idea ei ole mahdollinen.

– Puolustan Real Madridia ja Sergio Ramosia, jonka olen hankkinut tänne ja jota rakastan kuin poikaani.

– Kerron nyt totuuden. Minulle kerrottiin tarjouksesta ja en pitänyt sitä tärkeänä asiana. Usein pelaajat kertovat minulle tarjouksistaan ja mitään ei tapahdu.