Real Madrid päätti kautensa sunnuntaina häviämällä Bernabéulla La Ligan päätöskierroksella Betisille maalein 0-2.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane kertoi mietteensä seuransa kaudesta ottelun jälkeen. Zidanen mukaan kauden päättyminen oli Real Madridille hieno uutinen.

– On selvää, ettemme halunneet tällaista tulosta, mutta emme voineet muuta. Parasta, mitä meille voi tapahtua oli se, että kautemme päättyi. Nyt voimme ajatella tulevaisuutta ja ensi kautta. Tämä on ollut hyvin vaikeaa. Etenkin, koska olemme tehneet kaikkemme, mutta mikään ei ole onnistunut, Zidane luetteli.

– Meidän on hyväksyttävä se, että kautemme on ollut huono. Emme voi unohtaa tätä kautta tulevaisuudessa. Meidän on pidettävä tämä mielessämme, se auttaa meitä varmasti. Jalkapallo on meille motivaatio ja niin se oli nytkin, ottelun loppuun saakka. Emme voi samalla unohtaa sitä, mitä teimme viimeisen viiden kauden aikana. Meidän on pyydettävä anteeksi peliesityksiämme.

Gareth Bale ei pelannut minuuttiakaan todennäköisessä jäähyväisottelussaan. Zidane ei kommentoinut sitä sen suuremmin. Keylor Navas pääsi sen sijaan hyvästelemään kannattajat pelattuaan Betisiä vastaan täydet minuutit.

– En tiedä, miten heidän käy. Meidän on mietittävä sitä tarkkaan ja sitten katsotaan, mitä tapahtuu. Keylor pelasi hyvin ja ihmiset olivat onnellisia siitä.