Zinédine Zidane pettynyt Real Madridin esitykseen – ”Näillä pelaajilla on pelattava paremmin”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid pelasi La Ligassa sunnuntai-iltana 1-1-tasapelin Leganesin vieraana. Joukkue oli tämän kauden trendinsä mukaisesti vaikeuksissa piskuisen seuran kanssa, mutta Karim Benzeman toisen jakson maali toi sille pisteen.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane ei ollut tyytyväinen ryhmänsä esiintymiseen. Hän haluaa nähdä heiltä enemmän jo tässä vaiheessa vaikka pelattavaa ei juurikaan ole.

– Meidän täytyy vain jatkaa yrittämistä, Zidane sanoi ottelun jälkeisen lehdistötilaisuuden alussa.

– Meidän täytyy pystyä pelaamaan paremmin näillä pelaajilla, mitä meillä on käytössä. Oli kausi kuinka huono tahansa, meidän pitää tehdä enemmän.

– Joukkue tulee olemaan kilpailullinen jälleen ensi kaudella, mutta nyt meillä on jäljellä kuusi ottelua, joissa meidän on yritettävä enemmän.

Real Madridin pelaamisen kokonaiskuva ei varmasti tyydyttänyt ranskalaisluotsia, mutta hän kuitenkin kertoi löytäneensä positiivisiakin asioita kuten tason nousu toisella puoliajalla.

– En pitänyt siitä, mitä näin ensimmäisellä puoliajalla. Toinen jakso oli paljon parempi.

– Meidän täytyy tehdä paljon enemmän. Ottelun anti ei ollut hyvä, mutta ei huonokaan, koska pelasimme tasapelin joukkueen kanssa, joka ei anna paljoa pisteitä vierasjoukkueille.