Mason Greenwood on pelannut kuluvan kauden lainalla Getafessa.

Greenwood siirtyi viime elo-syyskuun vaihteessa Manchester Unitedista lainalle Getafeen. Samalla Getafe hankki noin 20 prosenttia Greenwoodin pelaajaoikeuksista itselleen.

Greenwood pelaa hienoa kautta Espanjan kentillä. La Liga ja Copa mukaan luettuna 32 otteluun on syntynyt kymmenen maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Vielä ei ole tiedossa, missä Greenwood pelaa ensi kaudella. Getafen puheenjohtaja Ángel Torres otti siihen kantaa Marcan haastattelussa.

– Jos kaikki riippuisi Greenwoodista ja hänen vanhemmistaan, uskoisin Greenwoodin jäävän tänne ensi kaudeksi. Manchester United haluaisi myydä Greenwoodin saadessaan hänestä hyvän tarjouksen, koska Greenwood ei aio palata sinne. Meidän on vielä odotettava puolitoista kuukautta tai kaksi kuukautta… Uskon hänen jäävän Getafeen, Torres totesi.

Torresin mukaan Barcelonan seurajohto on osoittanut kiinnostuksensa Greenwoodiin.

– Atlético ei ole tiedustellut Greenwoodin tilannetta. Vain Joan Laporta on kysynyt sitä. Puhuin Laportan ja Decon kanssa Greenwoodista, koska he ovat kiinnostuneita hänestä. Espanjassa seurojen on aluksi myytävä pelaajia voidakseen hankkia uusia pelaajia. Siksi kesästä tulee pitkä. 80 prosenttia espanjalaisista seuroista kärsii samasta ongelmasta.

LUE MYÖS