Real Madridin tehottomuudesta ”aikana jälkeen Cristiano Ronaldon” on puhuttu paljon. Real Madrid on 26 tekemällään maalilla vasta La Ligan viidenneksi tehokkain joukkue, jaetulla sijalla Atléticon kanssa. Suurempaan maalimäärään ovat pystyneet Barcelona (50 maalia), Sevilla (31), Levante (30) ja Celta Vigo (29).

Kun vielä 16 kuukautta sitten mediassa hehkutettiin Real Madridin hämmästyttävää putkea sen tehtyä vähintään yhden maalin huikeasti peräti 73 peräkkäisessä virallisessa ottelussa, on kellossa nyt aivan toinen ääni. Viimeisestä 22 ottelustaan Real on jäänyt maaleitta seitsemässä, eli lähes joka kolmannessa.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Hace poco más de un año contábamos una racha récord del Real Madrid de 73 partidos oficiales consecutivos marcando. Solo 16 meses después de aquello tenemos a un Real Madrid que se ha quedado sin marcar en 7 de sus últimos 22 partidos (el 32%).

Karua kieltä Real Madridin vaisuista maalimääristä kertoo suora vertailu Barcelonan ykköstähteen Lionel Messiin. Messi on nimittäin ollut yksin mukana yhtä monessa maalissa joko tekijänä tai syöttäjänä kuin koko Real Madridin joukkue. Messi on tehnyt 16 maalia ja syöttänyt 10. Hän johtaa ylivoimaisesti sekä La Ligan maali- että syöttötilastoa.

SPORF

@Sporf
⚪ Goals scored by @RealMadrid in @LaLiga this season:

⚽ 26 Goals

🇦🇷 Goal involvements by Lionel Messi in @LaLiga this season:

⚽ 26 Goals (16 Goals, 10 Assists)

🤷♂