Real Madrid on tullut vuosien saatossa tutuksi galáctico-hankinnoistaan eli suurilla siirtosummilla ostetuista supertähdistä.

Viimeisimmästä madridilaisten galáctico-hankinnasta on kuitenkin kulunut jo neljä vuotta (James Rodríguez kesällä 2014) vaikka jättisiirrot ovatkin muiden joukkueiden toimesta yleistyneet viime aikoina. Cristiano Ronaldon Juventus-siirron myötä useat ovat odottaneet, että tänä kesänä Florentino Pérez hankkisi seuraavan galácticonsa.

Huhuissa on esiintynyt useita nimiä, mutta nyt madridilaismedia Marca uutisoi, että jäljellä on enää yksi realistinen galáctico-luokan vaihtoehto ja hän on Chelsean Eden Hazard.

Vaikka Hazardin hankinta on mahdollista, ei kauppa ole lähteen mukaan niin todennäköinen, mitä joissakin huhuissa on väitetty. Marcan mukaan Real Madrid on kiinnostunut ostamaan Hazardin, mutta ei hinnalla millä hyvänsä.

Tällä hetkellä Chelsean pyytämä 150-200 miljoonaa euroa on Los Blancosin mielestä aivan liikaa. Jos lontoolaisseura ei laske hintapyyntöään Real Madrid mieluummin säästää pelimerkkejään kesälle 2019, jolloin Neymar olisi mahdollisesti ostettavissa Pariisista.