Real Betisin taival Eurooppa-liigassa on päättynyt pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Ranskan pääsarjaseura Rennes vei toisen osaottelun vieraskentällä 3-1-numeroin nimiinsä ja eteni jatkoon yhteismaalein 6-4.

Rennes iski avausmaalin 22. minuutilla kulmatilanteesta. Clement Grenier keskitti keskelle keskustaa ja Ramy Bensebaini pukkasi vapaana pallon oikeaan ylänurkkaan.

Rennes tuplasi johtonsa alle 10 minuuttia myöhemmin. Ismaïla Sarr syötti keskseliäästi vasemmalle tolpalle, josta Adrien Hunou liukui pelivälineen sisään.

Betis pääsi kavennuksen peliin mukaan ensimmäisen puoliskon lopulla. Giovani Lo Celso sai nauttia Sergio Canalesin mainiosta esityöstä laittaessaan oikealta etutolpalta pallon reppuun.

Rennesillä oli toisen puoliskon loppupuolella tilaisuus tehdä kolmaskin maali, kun Sarr pääsi nousemaan vastaiskuun. Senegalilainen laukoi kuitenkin päin Joel Roblesia.

Ranskalaisten kolmas maali kuitenkin syntyi vielä lisäajalla, kun M’Baye Niang laukoi vastaiskusta viimeisen niitin alanurkkaan.

La Liga -seuroista 16 parhaan joukkoon Eurooppa-liigassa jatkavat Villarreal, Valencia ja Sevilla.