Kun tarkastellaan La Ligan aktiivipelaajien saamia punaisia kortteja historian aikana, niin yksi nimi nousee ylitse muiden. Ei liene kenellekään yllätys, että ulosajojen ykkösenä on ylivoimaisesti Real Madridin kapteeni Sergio Ramos.

Sevillan keskikenttäpelaaja Éver Banega, nykyisin Fiorentinaa edustava puolustaja Facundo Roncaglia sekä Eibarin puolustaja Iván Ramis ovat keränneet jokainen kuusi punaista korttia La Ligassa uransa aikana.

Fabián Orellana (Eibar) ja Víctor Sánchez (Espanyol) ovat lentäneet kentältä ulos tähän mennessä seitsemän kertaa. Samaan lukemaan pääsee myös Barca-toppari Gerard Piqué.

Uransa kuluvaan kauteen lopettava, Athletic Bilbaon kulttihyökkääjä Aritz Aduriz on nähnyt punaista korttia komean uransa aikana yhteensä jopa yhdeksän kertaa. Baskihyökkääjä on pelannut La Ligassa huimat 443 ottelua 16 kauden aikana.

Listan kärjessä majailee ylivoimaisesti Los Blancosin Sergio Ramos. Espanjalainen on kerännyt uransa aikana peräti 20 punaista korttia La Ligassa. Sillä lukemalla päästään kärkeen myös kautta aikojen listalla.

Ramos, 33, on pelannut menestyksekkäällä urallaan huimat 483 ottelua La Ligassa. Eli keskimäärin hän on nähnyt punaista korttia n. 24 ottelun väliajoin.

Lähde: Marca