La Ligan tasapelikoneet jatkavat yhä voitoitta – Barca-kasvatti tarvitsi 22 sekuntia viime kauden seuransa kurittamiseen

© Kuva: Getty Images

La Liga sai sunnuntain alkuillasta uuden sarjajumbon. Levante oli hävinnyt aiemmin päivällä Athletic Bilbaolle 0-2 ja löytää itsensä nyt sarjan hänniltä, kun Huesca ja Real Valladolid tasasivat pisteet maalein 2-2. Pistekin riitti nostamaan Valladolidin pois jumbosijalta.

Samalla Huesca ja Real Valladolid ovat edelleen sarjan ainoat voitottomat joukkueet. Huescan saldo on kuudesta ottelusta viisi tasapeliä ja yksi tappio, ja Valladolidin vastaavasti kolme tasapeliä ja kolme tappiota.

Valladolid johti peliä ensimmäisen puoliajan jälkeen toppari Bruno Gonzálezin maalilla. 30-vuotias Bruno siirtyi Valladolidiin viime kauden jälkeen Levantesta ja teki tänään ensimmäisen maalinsa (kaikissa kilpailuissa) sitten marraskuun 2016. Niin tuolloin, vajaat neljä vuotta sitten, kuin tänäänkin maali syntyi kulmapotkusta päällä tehtynä.

Toisella puoliajalla nähtiin hullu viisiminuuttinen. Ensimmäiset kaksi maalia syntyivät vain minuutin sisällä. Ensin 51. minuutilla Waldo Rubio vei rankkarista Valladolidin jo 2-0 -vierasjohtoon, mutta Rafa Mir tasoitti alle minuuttia myöhemmin.

Neljä minuuttia Mirin kavennusmaalin jälkeen Huesca vaihtoi kentälle Sandro Ramírezin, joka siirtyi Huescaan Evertonista ilmaissiirrolla deadline dayna vajaat kaksi viikkoa sitten. Barcelonan kasvatti tarvitsi satumaisesti vain 22 sekuntia ennen kuin hän teki ensimmäisen maalinsa uuden seuransa paidassa. Ottelu oli Sandron debyytti Huescan riveissä. Ainoastaan kaksi pelaajaa oli tehnyt tälle vuosituhannella nopeamman maalin La Ligassa uuden joukkueensa riveissä.

Vieläkin erikoisemman Sandron maalista tekee se, että hän pelasi viime kauden joukkuettaan vastaan. Sandro vietti kauden 2019-2020 lainalla Real Valladolidissa ja teki 24 La Liga -ottelussa kolme maalia. Marraskuussa syntynyt ensimmäinen Valladolid-maali päätti tuolloin Sandron peräti 2,5 vuotta kestäneen maalittoman jakson – hyökkääjäpelaajalla tuskastuttavan pitkän kuivan kauden.

Täysin ainutlaatuinen Sandron temppu ei ollut. Viimeksi 26 vuotta sitten, vuonna 1994 Pichi Lucas teki niin ikään maalin entistä seuraansa vastaan oltuaan kentällä alle minuutin.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!