MD: Barcelona on jo puolittanut keskikenttäpelaajansa hinnan – Sevilla yrittää vielä tinkiä

© Kuva: Getty Images

Barcelona on jo puolittanut keskikenttäpelaajansa Ivan Rakitićin hinnan, mutta Sevilla yrittää nipistää summasta vielä muutaman miljoonan pois, kertoo Mundo Deportivo.

Rakitić, 32, on läpi kauden toistellut, että hän haluaisi tehdä Barcelonan kanssa jatkosopimuksen, mutta Blaugrana ei ole ollut kiinnostunut Kroatian maajoukkuepelaajan toiveista. Rakitićin nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen, ja Barcelona haluaa lehtitietojen mukaan hänen isoista palkkakuluistaan eroon.

Mundo Deportivo kertoo, että Barcelona laittoi kuukausi sitten Rakitićin myyntiin 20 miljoonalla eurolla. Hänelle ei kuitenkaan löytynyt ottajia tuolla summalla, joten Barcelona otti hinnasta puolet pois.

Sevilla haluaisi entisen pelaajansa takaisin, mutta se ei ole valmis maksamaan hänestä kymmentä miljoonaa euroa, vaan korkeintaan 4-5 miljoonaa.

Rakitić edusti Sevillaa vuosina 2011-2014, kunnes siirtyi Barcelonaan 18 miljoonan euron korvausta vastaan. Barçan paidassa hän on pelannut 309 ottelua ja voittanut muun muassa neljästi La Ligan ja Copa del Reyn sekä kertaalleen Mestarien liigan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.