Ivan Rakitic saattaa palata tänä kesänä Barcelonasta Sevillaan.

Barcelona tarvitsee kipeästi kirstuunsa täytettä, ja samaan aikaan seura havittelee uusia kalliitta pelaajahankintoja. Se tarkoittaa, että pelaajia pitäisi myydä. Yksi myyntilistalla olevista on Rakitic.

Lehtitietojen mukaan Rakiticille olisi ottajia. Kroatialainen haluaisi kuitenkin pysyä Espanjassa. Tässä vaiheessa todennäköisin kohde olisi Sevilla.

Ongelman aiheuttaa se, että Sevillan siirtobudjetti on huomattavasti pienempi kuin Euroopan suurimmilla seuroilla. Barcelona haluaisi Rakiticista 20 miljoonaa euroa, mutta se on todennäköisesti Sevillalle liikaa.

Kyseeseen voisi tulla vaihtokauppa. Barcelonalaisen Sport-lehden mukaan Barcan toimistolla uskotaan, että Sevilla pyrkii pienentämään Rakiticin siirtosummaa jonkinlaisella pelaajavaihdolla.

[readmore from=Siirtouutiset]

Sportin mukaan Barcelonaa kiinnostaa kaksi vaihtoehtoa: Jules Koundé ja Diego Carlos. Molemmat ovat toppareita.

Koundé on 21-vuotias ranskalainen. Sevilla maksoi oikeajalkaisesta keskuspuolustajasta Bordeaux’lle viime kesänä 25 miljoonaa euroa. Hän on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 26 ottelua.

Carlos on 27-vuotias ja kotoisin Brasiliasta. Niin ikään oikeajalkainen toppari siirtyi Sevillaan viime kesänä ranskalaisesta Nantesista 15 miljoonan euron kaupassa. Carlos on saanut tällä kaudella vastuuta yhteensä 31 ottelussa.