Lehdet: Barcelona ja Juventus neuvottelevat viime hetken vaihtokaupasta

© Kuva: Getty Images

Neymar on jäämässä täksi kaudeksi PSG:hen, mutta Barcelonan osalta siirtomarkkinoiden hulina ei välttämättä ole ohi.

Barcelonalainen Mundo Deportivo ja italialainen La Gazzetta dello Sport kertovat, että Barcalla ja Juventuksella olisi neuvottelut menossa.

Neuvottelujen lähtökohta on tiettävästi se, että Juventus haluaa Ivan Rakiticin. Tähän asti Rakitic ei ole halunnut siirtyä, mutta mieli on mahdollisesti muuttunut alkukauden myötä. Kroatialainen kun on aloittanut kaikki ottelut penkillä ja pelannut yhteensä vain 44 minuuttia.

Mikäli Rakitic siirtyisi Juveen, italialaisseura maksaisi rahan sijaan ainakin osin pelaajavaihdolla. La Gazzettan tietojen mukaan kauppa olisi jo voitu sinetöidä, jos Barca olisi halunnut ottaa Emre Canin. Ei kuitenkaan halunnut.

Pöydälle on nostettu myös nimet Blaise Matuidi, 32, Juan Cuadrado, 31, Rodrigo Bentancur, 22, Daniele Rugani, 25 ja Federico Bernardeschi, 25.

Barcelonan sisältä on jo kerrottu MD:lle, ettei katalaaniseura halua Cuadradoa. Tällä hetkellä Barcaa ilmeisesti kutkuttaisi eniten nimi Bernardeschi. Kyseessä on ensisijaisesti oikea laitahyökkääjä, joka kuitenkin kykenee pelaamaan myös muilla hyökkäyskaistoilla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!