Maalintekijä Rakitić hehkuttaa tuplaryöstöä Bernabéulta: ”Maailmassa ei ole montaa joukkuetta, jotka voivat voittaa täällä kahdesti kolmessa päivässä”

© Kuva: Getty Images

Barcelona otti tällä viikolla tukevan niskalenkin Real Madridista kaatamalla Los Blancosin vieraskentällä kahdesti muutaman päivän sisään.

Keskiviikkona Barcelona oli Copa del Reyn toisessa välieräottelussa vahvempi lukemin 3-0 ja eteni kilpailun loppuotteluun yhteismaalein 4-1. Eilen lauantaina Ivan Rakitićin osuma toi vieraille Santiago Bernabéulta 1-0-voiton La Ligassa.

Maalintekijä Rakitić hehkutti joukkueensa suorituksia lauantain pelin jälkeen.

– Maailmassa ei ole montaa joukkuetta, jotka voivat voittaa täällä kahdesti kolmessa päivässä, kommentoi Rakitić Marcan mukaan.

– Olemme todella ylpeitä tekemästämme työstä. Se oli ansaittu (voitto). Meidän oli taisteltava sen eteen ja niin me teimmekin.

– Me aloitimme ottelun todella hyvin, loimme paikkoja ja olimme hyviä pallon kanssa.

– He prässäsivät toisella puoliajalla, mutta me saimme pidettyä heidät kurissa.

Monen papereissa La Ligan mestaruustaisto ratkesi käytännössä eilen. Sarjakärki Barcelona on nyt 12 pistettä edellä Real Madridia, ottelun vähemmän pelannut Atlético Madridkin on kymmenen pisteen päässä katalonialaisista.

Rakitićin papereissa mestaruus ei ole vielä saletti.

– Kaikella kunnioituksella Real Madridia kohtaan, meillä on vielä paljon työtä edessä. Olemme ottaneet tärkeän askeleen, mutta meidän on jatkettava eteenpäin.

– Tänään meidän on nautittava tästä tuloksesta yhdessä. Siinä on nautiskeltavaa jokaiselle Barcelonan kannattajalle.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää