Seuraavana lankulla? Celta Vigon luottopelaaja toivottaa Barcelona-taiturin tervetulleeksi

© Kuva: Getty Images

Celta Vigon keskikenttäpelaaja Fran Beltrán toivottaisi mielellään Barcelonan Rafinha Alcântaran tervetulleeksi seuraan. Barcelonan tuore päävalmentaja Ronald Koeman on tiettävästi halukas luopumaan Rafinhasta kerätäkseen lisää pääomaa joukkueen uudelleenrakennusta varten.

Konkurssipesää muistuttavassa poistomyynnissä myös Rafinhan tulevaisuus Barcelonassa on vaakalaudalla. Hän edusti Celtaa jo viime kaudella lainasopimuksella, ja Beltrán ottaisi mielihyvin miehen takaisin.

– Jos voimme tuoda joukkueeseen niin hyviä pelaajia kuin hän, tervetuloa. Näimme Rafinhan taidot viime vuonna. Hän on hyvä pelaaja ja hän voisi auttaa meitä paljon. Mutta hänen hankkiminen ei ole minun päätettävissäni, Beltrán sanoo La Razonille.

Barcelona on luopunut jo Luis Suárezista (Atlético), Nélson Semedosta (Wolves), Jorge Cuencasta (Villarreal), Ivan Rakitićista (Sevilla) ja Arturo Vidalista (Internazionale) palkkabudjetin kaventamiseksi. Toiseen suuntaan on kulkenut Sergino Dest, joka saapuu Barcelonaan Ajaxista.

Barcelona havittelee myös Lyonin Memphis Depayta, mutta suuret siirrot vaativat suuria rahatukkoja. Niinpä Koemanin leikkauslistalla ovat ainakin pitkän tähtäimen suunnitelmiin kelpaamattomat Rafinha, Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Jean-Clair Todibo sekä Junior Firpo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.