Ole Gunnar Solksjær kertoi suhtautumisestaan Paul Pogban ja Zinédine Zidanen tapaamiseen: ”Minulla ei ole ongelmaa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, ettei ole pahoillaan keskikenttäpelaajansa Paul Pogban ja Real Madridin päävalmentajan Zinédine Zidanen välisestä tapaamisesta.

Pogba ja Zidane tapasivat Dubaissa maaottelutauon aikana niin, että heistä otettiin kuva keskusteluhetkellä. Samalla siirtohuhut Pogban mahdollisesti siirrosta Madridiin heräsivät jälleen kunnolla eloon.

Lue lisää aiheesta täältä.

Solskjær suhtautuu asiaan tyynesti.

– Tässä näemme kuvan! En ole kuullut Paul Pogban sanovan, ettei hän halua olla täällä. Paul haluaa pysyä täällä ja pelata hyvin, Solksjær sanoi Sky Sportsin mukaan.

Eräs lehdistötilaisuudessa paikalla ollut toimittaja muistutti Solksjæria tämän kommentin jälkeen nopeasti siitä, että Pogba sanoi kesällä, että ”saattaa olla aika uudelle haasteelle”. Myös Pogban agentti Mino Raiola on alleviivannut, että Pogba haluaa jättää Unitedin.

Zidanen on uutisoitu kesästä lähtien halunneen Pogban riveihinsä Realiin. United ei kuitenkaan suostunut keskustelemaan ranskalaisen siirrosta, ja näin ollen siirtotoimet eivät koskaan päässeet käynnistymään.

Solkskjærin mukaan Pogba on hyvin tärkeä palanen Unitedin palapelissä. Parhaillaan ranskalaistähti kuntouttaa nilkkavammaansa. Sen takia hän oli matkustanut myös Dubaihin.

– Hän on pelannut kipukynnyksensä rajoissa. Häntä on kritisoitu vasemmalta, oikealta ja keskeltä, mutta kun hän palasi tositoimiin Rochdalea ja Arsenalia vastaan, hän olisi helposti voinut jättää ne väliin.

– Hän halusi pelata. Hän halusi yrittää paluuta, ja se oli kivuliasta. Hän on ollut kuvattavana ja on palaamassa. Hän on parina päivänä ollut poissa (harjoituksista) ja tehnyt töitä, mutta on poissa täältä, Solksjær selitti.

– Sitten on kuva, ja Manchester Unitedissa ollessaan sitä tulee kuvia ja spekulaatioita – mutta ei minulle ole mitään ongelmaa sen kanssa, norjalaismanageri vakuutteli.