Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær vakuuttaa, että keskikenttäpelaaja Paul Pogba ei ole lähdössä seurasta tammikuussa mihinkään, vaikka Real Madrid olisikin ranskalaistähden perässä.

Madrid tavoitteli Pogbaa, 26, tänä kesänä, muttei kyennyt tekemään tyydyttävää tarjousta Unitedille.

Solskjærin mukaan Manchester United ei halua luopua Pogbasta eikä Pogba halua lähteä Manchester Unitedista, vaikka pelaaja itse vihjasi kesällä, että saattaisi haluta ”uuden haasteen”.

– Minä en kuuntele Real Madridin presidentin puheita, kommentoi Solskjær AS:n mukaan.

– Paul tekee töitä täällä, ja hän on täysin sitoutunut Manchester Unitediin. Olemme nähneet sen, kun hän on ollut loukkaantuneena. Hän on tehnyt hullun lailla töitä, jotta hän pääsisi kuntoon, koska hän haluaa pelata tässä paidassa ja auttaa joukkuekavereitaan.

– En ole huolissani nyt enkä tule ikinä tulevaisuudessa olemaan huolissani siitä, jääkö Paul Pogba tänne. Jos kaikki tämä Madridiin liittyvä alkaa taas tammikuussa, niin me emme siltikään ole huolissamme. Jos meidän on elettävä taas spekulaatioiden kanssa, niin me hoidamme sen, kuten teimme kesällä. Paul ei mene mihinkään. Hän on onnellinen täällä, kun hän pelaa.