Barca-faneja katalaaniksi tervehtinyt Miralem Pjanic tunnustautui nuorena Real Madridin faniksi – ”Pelaan siellä joskus”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ensi kauden ensimmäinen iso hankinta on Juventuksesta saapuva keskikenttäpelaaja Miralem PjanicPjanicin siirto varmistui maanantaina.

30-vuotias Pjanic pelaa Juventuksessa vielä elokuun Mestarien liiga -taipaleen loppuun. Hän kuitenkin lähetti jo Twitterissä terveisensä Barcelonan kannattajille heti siirron varmistuttua. Luonnollisesti katalaaniksi.

– Olen erittäin onnellinen. Annan kaikkeni tälle seuralle, nähdään pian. Força Barça, bosnialainen kirjoitti ja sanoi.

Pjanicin sopimus ulottuu vuoteen 2024, ja siinä on 400 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Aina hän ei kuitenkaan ole ollut koko sielultaan Barcelonan miehiä. Päinvastoin, 19-vuotiaana Pjanic tunnustautui julkisesti verivihollisen Real Madridin faniksi, ja ilmaisi halunsa pelata joskus valkopaidoissa. Historiaa kaiveli jutussaan madridilaislehti AS.

– Olen ollut Real Madridin kannattaja (ZinédineZidanen ja Ronaldon ajoista lähtien. Silloin rakastuin seuraan. Siitä lähtien Real Madrid on ollut suosikkiseurani ja tulee olemaan sitä aina, Pjanic sanoi ranskalaisen Casinowebin haastattelussa yli vuosikymmen sitten.

– Haluan pelata Madridissa jonain päivänä. Miksikäs ei? Teen töitä sen eteen. Minulla on Lyonissa moni asia hyvin, mutta jos kaikki sujuu hyvin, pelaan vielä joskus Madridissa.

Pjanic antoi haastattelunsa vuonna 2009. Ranskalaislehdistön mukaan Barcelona seurasi pelaajaa tarkoin jo tuolloin. Vuonna 2011 Pjanic sitten siirtyi Lyonista AS Romaan ja vuonna 2016 Juventukseen.

Pjanicin lapsuudenidoli Zinédine Zidane tulee siis tulevina kausina bosnialaiselle tutummaksi, mutta ei kuitenkaan oman seuran, vaan pahimman vihollisen valmentajana.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.