”Emme lukeudu suosikkeihin, mutta ei se mitään” – Gerard Piqué selitti selvää tappiota loukkaantumisilla ja kokemattomuudella

© Kuva: Getty Images

Altavastaajana Barcelona Mestarien liigan huippuotteluun Bayern Müncheniä vastaan lähtikin, mutta silti vieraiden 3-0-voittoon päättynyt ottelu oli ehkä odottamattomankin yksipuolinen. Bayern olisi voinut lyödä tylymmätkin luvut taululle. Maalintekoyritykset tilastoitiin Bayernin hyväksi 17-5 ja laukaukset kohti maalia 7-0. Maalipuutkin kolisivat saksalaisten toimesta.

Täydet minuutit Barcelonan puolustuslinjassa urakoinut Gerard Piqué uskoo, että Barcelona tulee vielä parantamaan. Hän muistutti haastattelussa joukkueen loukkaantumisista ja kokemattomuudesta.

– Vaikka tulos onkin selvä, olen varma, että joukkue tulee vielä parantamaan ja pärjäämään muille, Piqué totesi pelin jälkeen Sportin mukaan.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme pelissä mukana, mutta 0-2-maali oli meille kova paikka. Muistutan, että me vaihdoimme kentälle neljä tai viisi 18-vuotiasta pelaajaa [toim. huom. kaksi 17-vuotiasta, yhden 18-vuotiaan, yhden 22-vuotiaan ja yhden 29-vuotiaan].

– Nyt olemme keitä olemme. Tämä on tilanteemme. Toivomme, että poissaolijat palaavat pian takaisin. Luulen, että joukkueella on perusta kunnossa pelatakseen hyvin. Nyt meidän ja Bayernin välillä oli eroa, mutta meillä on loukkaantuneita pelaajia, jotka voivat tehdä meistä kilpailukykyisempiä.

Piqué myöntää, että juuri tämän hetken vireellään Barcelona ei Mestarien liigan voitosta taistelisi.

– Juuri nyt emme lukeudu suosikkeihin, mutta ei se mitään. Olemme olleet monta kertaa suosikkeja, emmekä ole voittaneet mitään. Viime kaudella kukaan ei pitänyt Chelseaa suosikkina. Selkeästä tuloksesta huolimatta joukkue yritti parhaansa.

– Bayernin joukkue on pelannut vuosia yhdessä ja on todella kokenut. Vaikka yritimme parhaamme, tulos on mikä on.

Camp Noun yleisö vihelsi varakapteeni Sergi Robertolle tämän tullessa vaihtoon. Piqué oli toiminnasta pahoillaan.

– Minuun se sattui. Tunnen Sergin. Hän on ilmiömäinen ihminen ja rakastaa tätä seuraa enemmän kuin mitään. Haluan muistuttaa, että hän ei ole laitapelaaja, vaan oma pelipaikka on keskikentän keskellä. Hän uhrautuu, ja on tehnyt sen loistavasti jo monta kertaa, Piqué kehui.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004