Tiesitkö tätä: Piquén, Messin ja Suárezin pojat pelaavat samassa joukkueessa

© Kuva: Getty Images

Lapsiin, jotka sattuvat olemaan huippujalkapalloilijoiden jälkeläisiä, kohdistuu jokseenkin luonnollisesti jonkinlaisia odotuksia itseensäkin. Varsinkin, jos nämä sattuvat itsekin olemaan futikseen päin kallellaan.

Mahdollisia uran ensiaskelia seurataan usein mediassa tarkasti – vähintäänkin leikillään – mutta jos samaan joukkueeseen ajautuu useampikin supertähden superjunnu, voivat odotukset olla entistäkin suurempia. Tällainen on tilanne Barcelonassa, sillä Gerard PiquénLionel Messin ja Luis Suárezin pojat pelaavat jalkapalloa samassa joukkueessa. Tämän paljasti Barca-toppari Piqué El Paísin haastattelussa.

– Milan on intohimoinen jalkapallon ystävä. Hän on kuusivuotias ja tietää asioita, joita en tiedä itsekään: aloituskokoonpanoja ja joukkueita, Piqué kertoi hänen ja Shakiran esikoispojastaan.

– Eräänä päivänä hän treenasi joukkueessa, jonka muodostimme yhdessä Luisin ja Leon poikien kanssa. He tekivät maalin ja Milan sanoi: ”Se oli kuin maali, jonka (ToniKroos teki EM-kisoissa Ruotsia vastaan!”

– Olin hämmästynyt: ”Mistä oikein puhut, poika?”. Hän katselee YouTubea ja imee tietoa kuin sieni.

Urheilijan lahjat ja taideosaaminen tuntuu jakautuneen perheessä eri pojille. Milan on jalkapalloihmisiä, kun pikkuveli Shasha on Piquén mukaan taiteilijatyyppiä. Shasha soittaa rumpuja, mutta jalkapallotaitoja löytyy vähemmän.

Lähde: Sport


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)