Alavés on hyvin vaikeassa tilanteessa.

Baskiseura on 19. sijalla La Ligassa ja putoamisviivan parempi puoli on kolmen pisteen päässä.

Abelardo sai hiljattain potkut joukkueen peräsimestä. Muutama viikko ennen potkuja Abelardo kritisoi julkisesti Lucas Péreziä ja väitti hyökkääjän kohdelleen epäkunnioittavasti häntä ja joukkuetovereitaan.

Abelardo jätti Pérezin muutaman kerran kokoonpanon ulkopuolelle.

Pérez kommentoi tapausta El Transistorin haastattelussa.

– Hänen sanansa satuttivat minua, koska olen ammattilainen, enkä pidä siitä, jos minua syytetään siitä, mitä en ole tehnyt. Minulla ei ole Abelardon kanssa minkäänlaisia henkilökohtaisia ongelmia. Olen ollut 12 vuotta ammattilaisena, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia valmentajien kanssa. En ymmärtänyt, mistä tämä johtui.

[readmore from=Perez-Lucas]

Abelardon potkujen jälkeen Pérez on saanut jälleen peliaikaa, mutta hyökkääjä ei ollut onnellinen, kun luotsi sai lähteä.

– Meidän välinen luottamus meni rikki silloin, kun hän sanoi sen julkisesti. Tavoitteeni on pitää Alavés La Ligassa. En ollut onnellinen, kun Abelardo sai potkut. Hän ei luottanut minuun, koska hänen mielestään olin ollut epäkunnioittava häntä ja joukkuetovereita kohtaan. Se ei pidä paikkaansa. Puhuin kapteenien kanssa ja he eivät olleet huomanneet sellaista.