Viittasiko Real Madridin Florentino Pérez Pogbaan tai Mbappéen? – ”Meitä kiinnostaa yksi ranskalainen ja haluamme hänet”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid oli kesän siirtoikkunan aikana tiettävästi Paul Pogban kintereillä.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane halusi maanmiehensä seuraan hinnalla millä hyvänsä, mutta seurajohto ei ollut täysin vakuuttunut siitä, olisiko järkevää maksaa  Pogbasta valtavaa summaa. Manchester United halusi Pogbasta yli 150 miljoonaa euroa.

Pogba kertoi kesällä julkisesti haluavansa uralleen uusia haasteita, mutta lopulta ranskalainen jäi alkaneeksi kaudeksi Manchester Unitediin.

Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez vastasi Madridissa keskiviikkona seuran jäsenten kysymyksiin ja puhui muun muassa hankinnoista.

– Pogban tapaus on samankaltainen kuin Robert Lewandowskin. Olimme Lewandowskin kintereillä useamman vuoden ajan, mutta hänen sopimuksessa ei ollut ulosostopykälää, eikä Bayern München suostunut myymään, joten emme voineet tehdä mitään. Olemme tehneet kesän aikana hyviä hankintoja, Pérez totesi.

Eräs seuran jäsen kysyi Péreziltä, pitäisikö seuran ennemmin yrittää hankkia Kylian Mbappé.

– Eivät he myy häntä meille. Meitä kiinnostaa yksi ranskalainen ja haluamme hänet, mutta häntä ei myydä meille, Pérez vastasi.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.