Real Madridin kovanaaman peli luistaa edelleen – valittiin Turkin liigan parhaaksi puolustajaksi

© Kuva: Getty Images

Vahvasti mielipiteet jakava portugalilaistoppari Pepe pelasi Real Madridissa kaikkiaan kymmenen menestyksentäyteistä kautta. Pepe voitti vuosina 2007-2017 Madridissa kolmesti La Ligan ja kolmesti Mestarien liigan, ja mahtui muun muassa kertaalleen Mestarien liigan kauden tähdistöön.

Viimeiseksi jääneellä kaudella 2016-2017 Pepeä kiusasivat useat loukkaantumiset, ja niinpä hänet päästettiin kesällä 2017 ilmaisella siirrolla turkkilaiseen Besiktasiin. Turkissa kovaluinen toppari on osoittanut, että peli kulkee edelleen mitä parhaimmin.

Keskiviikkona järjestetyssä gaalassa Pepe sai vastaanottaa jälleen yhden henkilökohtaisen tunnustuksen komealla urallaan. Nyt 35-vuotias puolustaja nimettiin Turkin liigan parhaaksi puolustajaksi.

Uuden kauden 2018-2019 Pepe on aloittanut myös erinomaisen tehokkaasti, sillä kauden kahdeksassa ottelussa hän on tehnyt Besiktasille jo neljä maalia (kaksi liigassa ja kaksi europeleissä). Miehen yhden kauden maaliennätys on enää yhden osuman päässä.

Pepe kuuluu edelleen myös Portugalin maajoukkueen vakiokalustoon. Hän teki maalleen yhden osuman kesän MM-turnauksessa ja onnistui maalinteossa myös syyskuisessa harjoituspelissä Kroatiaa vastaan.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää