Real Betisin päävalmentaja Manuel Pellegrini oli todella pettynyt joukkueensa hävittyä lauantaina La Ligassa Real Madridille 2-3.

Tauolle mentäessä ottelu oli täysin isäntien hallussa, kun Betis johti peliä 2-1. Toisella jaksolla kotijoukkueen kärsivällisyys laitettiin kuitenkin koville, kun Betisille sattui oma maali, suora punainen kortti, ja lopulta Madrid ratkaisi ottelun rangaistuspotkulla.

Madrid tuli tasoihin heti toisen jakson alussa, kun Betisin puolustaja Emerson ohjasi Daniel Carvajalin keskityksen epäonnisesti omaan verkkoonsa. Parikymmentä minuuttia myöhemmin Emerson sai suoran punaisen kortin, kun hän horjutti läpiajoon karanneen Luka Jovićin kumoon. Serbialaishyökkääjä sai heikon laukauksen aikaiseksi, mutta tuomaristo katsoi, että Emerson vei häneltä rikkeellään selkeän maalipaikan.

Kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Madridille vihellettiin vielä rangaistuspotku. Borja Mayoral vältti täpärästi paitsioliputuksen ja lähti maalintekoon, mutta Marc Bartra tuli hänen tielleen ja heittäytyi palloon osuen siihen kädellään. Pelivälineen taakse asteli Sergio Ramos, joka toimitti sen verkkoon tyylikkäällä panenkalla.

B/R Football

@brfootball
Leave it to Sergio Ramos to nail a panenka with the game on the line 😎

Pellegrinin mukaan Real Madrid olisi ollut tarpeeksi vaikea vastustaja myös ilman kaikkia vastoinkäymisiä.

– Pilkku, punainen kortti, videotuomari ja Real Madrid yhdessä ovat liikaa, kommentoi Pellegrini Marcan mukaan.

– Tarkoitan, että Real Madridia, videotuomaria ja punaista korttia vastaan pelaaminen samaan aikaan on vaikeaa.

– Tuomari on vastuussa oikeuden jakamisesta, hän on varmasti oikeassa. Meidän on katsottava kuvat tilanteista.

– Minä muistan, mitä joukkueeni sai aikaan täyskentällisillä.