Espanjan maajoukkueen ja RB Leipzigin keskikenttäpelaaja Dani Olmo sanoo, että hän haluaa vielä palata urallaan pelaamaan kotimaahansa.

Olmo, 22, aloitti jalkapalloilun Espanyolissa ja edusti nuoruudessaan pitkään myös Barcelonaa, mutta 16-vuotiaana hän siirtyi yllättäen Dinamo Zagrebiin. Kroatiassa hänestä kasvoi paikallisen pääsarjan tähtipelaaja ennen kuin hän siirtyi vuosi sitten Leipzigiin.

Viime keväänä Olmo vahvisti, että Barcelonakin oli yhteydessä häneen, mutta hänelle jäi vaikutus, ettei katalonialaisjätti ollut yhtä tosissaan hänen perässään kuin Leipzig. Myöhemmin hän lisäsi, että hänellä olisi ollut ottajia myös Valioliigassa ja Serie A:ssa.

Olmon ensimmäinen vuosi Saksassa on ollut menestyksekäs. Hän on pelannut Leipzigissa 43 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen yhdeksän, joten ottajia riittänee jatkossakin.

Hänen tuoreimmat kommenttinsa on kuitenkin varmasti huomioitu etenkin Espanjassa.

– Valehtelisin, jos sanoisin, ettei tavoitteeni ole pelata jossain vaiheessa kotimaassani, kommentoi Olmo Bildille.

Häneltä kysyttiin Barcelonan, Real Madridin tai Atlético Madridin mahdollisesta kiinnostuksesta, mutta Olmo painotti, ettei hänellä ole kiire saavuttaa tavoitettaan.

– En ajattele sitä. Olen todella keskittynyt Leipzigiin.