Martin Ödegaard pelaa ensi kauden lainalla Real Sociedadissa.

Real Sociedad tiedotti perjantaina Ödegaardin vuoden mittaisesta lainasopimuksesta. Marcan mukaan Ödegaard pelaa Real Sociedadissa kaksi kautta lainalla, mutta seura ilmoitti byrokraattisista syistä vain ensi kauden kattavasta lainasopimuksesta.

Ödegaard tunnetaan teinisensaationa, joka siirtyi Real Madridiin Norjasta vain 15-vuotiaana. Ödegaard pelasi yhden La Liga -ottelun Real Madridissa ja vietti suurimman osan ajasta Real Madridin B-joukkue Castillan riveissä harjoitellen kuitenkin edustusmiehistön kanssa.

20-vuotias Ödegaard on viettänyt viimeiset kaksi kautta lainalla Hollannissa. Ensimmäinen kausi sujui Heerenveenissä ja päättyneellä kaudella norjalainen pelasi Vitessen riveissä. Ödegaard oli Vitessessä yksi sarjan parhaimmista pelaajista ja teki viime kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä komeat 11 maalia ja antoi 12 maalisyöttöä.

Marcan mukaan Ödegaard saa pelata lainasopimuksensa aikana myös Real Madridia vastaan. Viime kauden Real Sociedadissa lainalla ollut Theo Hernández ei saanut pelata Real Madridia vastaan, sillä madridilaisseura oli asettanut kyseisen pykälän lainasopimukseen.