Jättääkö pitkäaikainen avainpelaaja Atléticon? – Simeone: ”Emme voi olla huomioimatta niitä”

© Kuva: Getty Images

Saúlin on määrä poistua Atléticosta tämän kesän aikana.

Saúl on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Diego Simeonen alaisuudessa ja Atlético on jo hankkinut Rodrigo De Paulin Saúlin korvaajaksi.

Atlético on neuvotellut Barcelonan kanssa Saúlin ja Antoine Griezmannin välisestä vaihtokaupasta, mutta neuvottelut eivät sujuneet odotetusti ja tällä hetkellä vaihtokaupan toteutuminen näyttää epätodennäköiseltä.

Lue täältä, mitä mieltä Simeone on Griezmannin tilanteesta.

Simeone otti kantaa Saúlin tilanteeseen AS:n haastattelussa.

– Saúl puhui viime kaudella seura- ja valmennusjohdon kanssa ja totesi haluavansa pelata sellaisella pelipaikalla, jossa hän tuntee itsensä tärkeäksi. Mielestäni Saúl nousi aikoinaan avainpelaajaksi juuri sen vuoksi, koska hän kykeni pelaamaan käytännössä kaikilla pelipaikoilla. Sen sijaan Saúl ja hänen lähipiirinsä näkevät sen negatiivisena asiana.

– Hän on meille hyvin tärkeä pelaaja, koska hän kykenee pelaamaan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana, laidalla ja keskikentän pohjalla. Olemme luottaneet häneen, vaikkei hän pelannut hyvää kautta.

– Olen puhunut Saúlin kanssa ja emme voi jättää huhuja ja puheita huomioimatta. Jos Saúl jää, on hänen tehtävä töitä samalla tavalla kuin aina aiemminkin ja jos hän lähtee, toivottavasti se toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Simeone on avoin Saúlin siirrolle. Atlético on saanut yhteydenottoja Valioliigasta ja myy pelaajansa Englantiin, jos seura ei pääse Barcelonan kanssa yhteisymmärrykseen Griezmann-vaihtokaupasta.

– Olemme viettäneet kahdeksan vuotta yhdessä. Olemme antaneet hänelle kaikkemme ja hän on antanut meille kaikkensa. Jos hän lopulta jää, on hänen tehtävä paljon töitä ja taisteltava peliajasta joukkuetovereidensa kanssa. Jos hän lähtee, annamme suuren halauksen ja toivotamme parasta. Olemme kuitenkin aina ystäviä. Siirtyi hän sitten Barcelonaan tai muualle, Simeone totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.