Näin Atléticon päävalmentaja Diego Simeone kommentoi Griezmann-huhuja: ”Seurajohto tekee päätöksen..”

© Kuva: Getty Images

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone käväisi Marcan ja AS:n haastatteluissa.

Madridilaislehdet kysyivät Simeonelta Antoine Griezmannin tilanteesta. Atlético ja Barcelona ovat tiettävästi neuvotelleet Griezmannin ja Saúlin välisestä vaihtokaupasta.

Tähän mennessä neuvottelut eivät ole edenneet ja Griezmann palasi tiistaina Barcelonan harjoituksiin.

Griezmann haluaa palata Atléticoon, mutta Atlético ei suostu Barcelonan vaatimuksiin. Barcelona haluaa vaihtokaupassa myös rahaa, mutta Atlético suostuu vain puhtaaseen vaihtokauppaan.

– Minulla on Griezmannin kanssa todella hyvät välit työn ulkopuolella. Perheemme ovat jatkuvasti tekemisissä. Haluan hänen onnistuvan Barcelonassa. Antoine on loistava pelaaja. Barcelonassa hänellä ei ole ollut tasaisia kausia, mutta siitä huolimatta hän on varma 20 maalin mies, kuten olemme nähneet. Ne ovat suuria maalimääriä ja toivottavasti hän voi pelata samalla tavalla kuin EM- ja MM-kisoissa ja Atléticon aikoinaan. Odotan hänen onnistuvan Barcelonassa, Simeone totesi.

Simeone myönsi Atléticon tarvitsevan hyökkääjää.

– Tunnemme toisemme loistavasti ja olemme puhuneet seurajohdon kanssa. Tarvitsemme uuden hyökkääjän. Joko se on Griezmann tai joku toinen hyökkääjä. Seurajohto tekee päätöksen ja ajattelee parasta talouden kannalta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004