Real Madridin entinen juniorivalmentaja paljasti: Seura teki Neymarille aikoinaan tarjouksen – isä esti siirron

© Kuva: Getty Images

Harva tiesi Neymarin käyneen Real Madridin organisaatiossa testillä vuonna 2006.

14-vuotias Neymar vietti Real Madridissa muutaman viikon ja harjoitteli ikäistensä kanssa. Neymar vakuutti Real Madridin juniorivalmentajat välittömästi taidoillaan ja seura teki lopulta Neymarille rahakkaan tarjouksen.

– Menin pukukoppiin tapaamaan Neymaria, kuten kaikkia muitakin pelaajia. Löysin sieltä hyvin pienen pojan, joka vaikutti fyysisesti raakileelta. Se herätti minussa ensimmäisen huomion. Hän oli hyvin pieni, nykyisin Atlasissa luotsaava valmentaja kertoi Marcalle.

– Toki sen jälkeen huomasimme välittömästi kentällä, että kyse on todellisesta huippulahjakkuudesta. Neymarin ensimmäisen pallokosketuksen jälkeen oli jo helppo sanoa, että hänellä on valtavasti laatua. Kaikki tiesivät, että kyseessä on hyvin kiinnostava pelaaja Real Madridille tulevaisuutta ajatellen.

Neymar ei kuitenkaan jäänyt Madridiin.

– Real Madrid teki hänelle todella hyvän tarjouksen ja nyt kaikki kysyvät, miksei hän sitten siirtynyt seuraan. Neymarin isä sai sen tarjouksen ja meni sen kanssa takaisin Brasiliaan Neymarin seuran Santosin luokse näyttääkseen, että heillä on tällainen tarjous Madridista. Isä sanoi, että puhutaan ja neuvotellaan pojalle uusi sopimus tai palaamme Madridiin. Santosin seurapresidentti huolestui ja tarjosi välittömästi Neymarille parempaa sopimusta. Siksi Madrid-siirtoa ei syntynyt.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.