La Ligan siirtoikkuna sulkeutuu ensi maanantaina, joten Neymarin siirrolla alkaa tulla kiire. Hoppu on entistäkin konkreettisempi, mikäli ranskalaisen RMC Sportin tiedot pitävät paikkansa. Lähteen mukaan PSG on nimittäin hylännyt Barcelonan tuoreimman tarjouksen tähtipelaajastaan.

Sivuston lähteenä on PSG:n edustajana neuvotteluihin osallistunut henkilö. Hänen kukaansa ”Barca on tiennyt alusta lähtien, mitä PSG haluaa, ja he ovat yhä kaukana siitä”.

Sama lähde selvittää myös, ettei PSG:ssä uskota, että seura ehtisi päästä sopuun Barcelonan tarjoamien pelaajien kanssa. Viimeksi on huhuttu, että Barcelona tarjoaisi Ivan Rakiticia ja Ousmane Dembéléä ”osamaksuna” Neymarista. Dembélén kohdalla kyseessä olisi laina, mutta ranskalaisnuorukainen ei ole Pariisiin siirtymisestä toistaiseksi innostunut.

[readmore from=Neymar]

RMC:n mukaan Barcelonan ainoa mahdollisuus saada Neymar onkin nyt unohtaa pelaajien liittäminen kauppaan, ja pulittaa brasilialaisesta PSG:n vaatima summa, joka on tiettävästi noin 220 miljoonaa euroa.

Toinen ranskalaislehti L’Équipe kuitenkin uskoo, että PSG on yhä avoin jonkin toisen pelaajan liittämiselle kauppaan, mikäli Dembélén päätä ei saada käännettyä.

Lähde: Mundo Deportivo