Brassitaituri Neymarin on uskottu olevan koko kesän vahvasti lähtökuopissa pois Ligue 1 -jätti PSG:stä. Kilpalaulantaa ovat käyneet Barcelona ja Real Madrid, kunnes äskettäin kerrottiin kosijoiden jonoon liittyneen myös Juventuksen.

Tarjoukset ovat paisuneet toinen toistaan korkeammiksi, ja välillä on käytetty mielikuvitusta hyvinkin luovasti. Barcelonan kerrotaan muun muassa ehdottaneen PSG:lle kahden vuoden lainaa sekä ostovelvoitetta.

Nyt ranskalainen L’Équipe kertoo Real Madridin tehneen PSG:lle todellisen megatarjouksen – jonka ranskalaisseura kuitenkin torppasi. Real Madrid tarjosi pariisilaisille Neymarista 100 miljoonaa euroa sekä kolmea tähtikategorian pelaajaansa – Gareth Balea, James Rodríguezia JA Keylor Navasia. Tämäkään ei kuitenkaan PSG-johdolle riittänyt.

Jo keskiviikkona kerrottiin PSG:n torpanneen myös Barcelonan tekemän ehdotuksen Neymarin lainaamisesta. Myöskään Juventuksen esityksille ei ole korvaa lotkautettu. Jonkinlaisena signaalina Neymarin lähestymisestä Real Madridia kohti mediassa on tulkittu kuitenkin se, että hänen isänsä alkoi seurata Realin kapteenia Sergio Ramosia Instagramissa.

Neymar ei ole pelannut alkukauden aikana vielä lainkaan, toipuessaan loukkaantumisesta, jonka hän sai kesän Copa Américan alla. Valmentaja Thomas Tuchel kuitenkin toivoo, että Neymar voisi pelata sunnuntain sarjaottelussa Toulousea vastaan.

Lähde: AS