Jos katalaanilehti Sportia on uskominen, alkaa brassitähti Neymarin paluu Barcelonaan olla hyvin lähellä. Lehti kertoo, että Barcelona ja Neymar ovat jo tehneet suullisen sopimuksen viiden vuoden yhteistyöstä.

Sportin mukaan Neymarin halu palata Camp Noulle on niin kova, ettei hän ole asettanut sopimukselle mitään merkittäviä ehtoja. Neymar on jopa valmis leikkaamaan huomattavasti PSG:ssä ansaitsemaansa palkkaa.

Neymarin kerrotaan ansaitsevan PSG:ssä 36,8 miljoonaa euroa vuodessa. Se tekee hänestä maailman toiseksi parhaiten palkatun pelaajan Lionel Messin jälkeen. Barcelona puolestaan tarjoaa brasilialaiselle 24 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Summa on samaa suuruusluokkaa kuin Neymarin palkka ennen PSG:hen lähtöä kaksi vuotta sitten.

Neymarin valmius palkanalennukseen kertoo siitä, että nyt tärkeintä ovat urheilulliset ja henkilökohtaiset kriteerit, ei raha. Hän myös ymmärtää, että Barcelonalla on täysi työ tehtävänään PSG:n vaatiman siirtokorvauksen maksamisessa.

[readmore from=Neymar]

27-vuotiasta Neymaria on huhuttu myös Real Madridiin, mutta Realin tarjouksesta hän innostuisi Sportin mukaan vasta, jos Barcaan paluu ei ole mahdollista.

Barcelona on edellyttänyt neuvotteluissa sitä, että Neymar vetää takaisin haasteensa, jossa hän vaatii Barcelonaa maksamaan loput kahden vuoden takaisesta allekirjoitusbonuksesta. Tämäkään ei ole Neymarille ongelma.