Sport: Barcelona valmis myymään maalivahtinsa – hintalappu ja pari ostajaehdokasta jo tiedossa

© Kuva: Getty Images

Barcelona on tiettävästi valmis myymään useita pelaajiaan tänä kesänä.

Yksi heistä on joukkueen kakkosmaalivahti Neto. Asiasta kertoo barcelonalaislehti Sport.

Lehden mukaan Neto haluaa lähteä ja hänen agenttinsa ovat etsineet ostajaa tammikuusta lähtien. Barcelona on näyttänyt siirrolle vihreää valoa, kunhan joku on valmis maksamaan pyyntihinnan. Hintalappu on Sportin mukaan 22 miljoonaa euroa.

Tällä hetkellä on tiedossa kaksi halukasta ostajaa: Real Betis ja Valencia, josta Barcelona hankki Neton viime kesänä 26 miljoonalla eurolla.

Kumpikaan ostajaehdokas ei lukeudu aivan suurimpien seurojen joukkoon, joten on todennäköistä että Barcelona joutuisi joustamaan hintapyynnössään.

30-vuotias Neto siirtyi Barcelonaan aikeenaan haastaa Marc-André ter Stegen kilpailuun peliajasta. Yritys oli tuomittu epäonnistumaan alusta lähtien, vaikkei Neto mikään huono maalivahti ole. Ter Stegenin asema Barcelonassa vain on niin sementoitu, että kakkosvahdille on tarjolla pelkkiä murusia. Neto on päässyt tällä kaudella pelaamaan vain neljässä ottelussa, osin toki loukkaantumisten vuoksi.

Mikäli Barcelona päätyy myymään Neton, uudeksi kakkosvahdiksi on jonkin verran povattu Ajaxin André Onanaa. 24-vuotias kamerunilainen on Barcelonan kasvatti, joka siirtyi Ajaxiin tammikuussa 2015. Toinen vaihtoehto voisi olla omaan akatemiaan turvautuminen. Tällä hetkellä Barcelonan kolmosmaalivahtina toimii 21-vuotias Iñaki Peña, joka on tällä kaudella pitänyt torjuntatuntumaa yllä Barca B:n tolppien välissä.