Diego Simeone ja RB Leipzigin Nagelsmann ryhtyivät tukkanuottasille – ”Hän haluaa voittaa jopa matkalla pukuhuoneeseen”

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigin päävalmentaja Julian Nagelsmann paljastaa, että hän otti Atlético Madridin Diego Simeonen kanssa sanallisesti yhteen torstain Mestarien liigan ottelun tauolla.

Joukkueet lähtivät tauolle maalittomassa tasatilanteessa, mutta Leipzig eteni toisella jaksolla 2-1-voittoon ja siten neljän parhaan joukkoon. Välierässä saksalaiset kohtaavat Paris Saint-Germainin.

Atlétin ja Leipzigin ottelua hehkutettiin erityisesti Simeonen ja Nagelsmannin kohtaamisena. Nagelsmann halusi kuitenkin ottelun jälkeen siirtää huomion koko joukkueen saavutukseen.

– En halua sanoa mitään mestaruudesta, mutta tietysti haluamme nyt päästä loppuotteluun, kommentoi Nagelsmann Goalin mukaan.

– Se on mielestäni vain normaalia. Voimme puhua muista asioista, jos pääsemme sinne.

– Me voitimme joukkueena Tottenhamin ja nyt Atléticon. Tässä ei ole kyse valmentajien välisistä taistoista – ei [Tottenhamin José] Mourinhoa vastaan, ei Simeonea vastaan eikä seuraavaksi [PSG:n Thomas] Tuchelia vastaan. Tämä on joukkuepeli, ja jätkät pärjäsivät loistavasti tänään.

Nagelsmann kertoi nahistelleensa Simeonen kanssa tauolla, mutta hänen mukaansa kyseessä ei ollut mitään vakavaa.

– Simeone onnitteli minua ottelun jälkeen todella vilpittömästi. Hän sanoi, että pelasimme mahtavan ottelun ja ansaitsimme voittaa.

Tunteet kuumenivat joukkueiden välillä loppuvihellyksen kynnyksellä. Kuva: Getty Images

– Tauolla me kinastelimme hieman, mutta se ei ollut kovin vakavaa. Hän on vain uskomaton voittaja, joka haluaa voittaa jopa matkalla pukuhuoneeseen.

– Mutta se ei ole huono asia. Haluan itse asiassa huomauttaa, että minusta hänen luonteensa valmentajana on mahtava. Joten kaikki on hyvin.

Nagelsmannin mukaan oikea joukkue meni jatkoon, vaikka Leipzigilla olikin voittomaalissaan runsaasti tuuria matkassa. Tyler Adamsin laukaus otti ratkaisevan kimmokkeen Stefan Savićin jalasta.

– Meillä oli ehdottomasti hieman onnea mukana voittomaalissa. Olimme silti parempi joukkue kokonaisuutta ajatellen.

– En muista kovinkaan montaa Atléticon vaarallista paikkaa. Jätkät tekivät itse töitä tämän eteen. Valmentaja voi vaikuttaa sivurajalta vain vähän.

– Me pysyimme rauhallisina tasoitusmaalin jälkeen, se oli todella tärkeää. Emme saa panikoida kesken ottelun.

LUE MYÖS: